logo punt jove
Cercar grup:
Espart
08.10.2009
a l'hotel
23:00h
Entrada lliure

Espart

Espart sorgeix l’any 2006 de l'unió d'una veu i una guitarra acústica. A partir d'aquí Axel Cayuela i Pau Quintana decideixen crear una formació que s’acabarà consolidant amb els components actuals.

Espart intenta innovar, reinventar i aportar colors i sonoritats noves a cada cançó per aconseguir un llenguatge propi. Música genuïna, colorista, càlida, intensa i plena de textures. L'inquietud musical d'Espart els portarà a tocar en llocs com l’Espacio Movistar, El festival Acústica de Figueres, BiKiNi, Sidecar, FNAC i a enregistrar el seu primer treball discogràfic “Namorat” (Gorvijac music 2009) després de rebre el premi Èxit al concurs nacional Sona9’08.

Aquest febrer, Espart a col·laborat en el disc de tribut a Sau ‘Me’n torno a Sau’, produït per la revista Enderrock, amb la versió de la cançó ‘Res semblant a res’. Aquest 2009, Espart edita el seu primer treball discogràfic ‘Namorat’ amb el segell ‘Gorvijac music’, enregistrat per Sergio Pérez als estudis ‘Circus’ de Rubí i Jaume Saltor a ‘Marisal Produccions, mesclat per Marc Hosta als estudis ‘Aula de So’ de Sant Cugat del Vallès i masteritzat per Àlex Psaroudakis als estudis ‘The Hitmakers’ de Barcelona.

http://www.myspace.com/espart
Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma