logo punt jove
Cercar grup:
Delên
15.10.2009
a l'hotel
23:00h
Entrada lliure

Delên

El grup Delên va néixer a finals del mes de febrer i principis de març de 2006 a Ciutadella de Menorca (Balears). Integrat per Len Mesquida (guitarra i veu) i Quim Torres (guitarra, veu i altres) membre del grup de rock instrumental SINEVARA, Delên es va formar amb la intenció d’ajuntar forces i idees per compondre cançons amb melodies senzilles i accessibles acompanyades de lletres amb menorquí. La música de Delên esdevé, per tant, un pop intimista i personal de connotacions naïf.

El gener de 2009 s'ha editat el seu disc de debut 'sa roba estesa' amb la discogràfica de Girona, Música Global. El qual estan presentant per tot Catalunya i les Illes Balears.

'Cançons delicioses', dolces i a la vegada salades. Les veus de Quim Torres i Len Mesquida s’interroguen sobre preocupacions quotidianes, amors i desamors, trobades i enyorances, la curiositat de viure el dia a dia i de somniar el demà. Emoció pura que es transmet amb melodies que s’eleven sobre un coixí de cordes, la millor banda sonora per a una nit de pluja. Pop intimista amb denominació d’origen Menorca.

http://www.myspace.com/delengrup
Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma