logo punt jove
Cercar grup:
Lluís Oliva i Les Arbequines
05.11.2009
a l'hotel
23:00h
Entrada lliure

Lluís Oliva i Les Arbequines

Com la bona cuina, amb temps i un bon raig d’oli neix aquest quartet sabadellenc que aporta aire al fresc-pop de casa nostra. Amb un estil dinàmic i sense complexes, Lluís Oliva i les Arbequines no deixa indiferent a qui l’escolta. Unes lletres properes que parlen de la vida quotidiana i unes melodies que et transporten de la melancolia a la passió més visceral. Amb un directe que commou i anima als assistents.

Per una banda en Lluís; cantautor molt conegut a la ciutat. Per altre el conjunt anomenat Les Arbequines, una munió desbordant de creativitat i experiència defineix aquest grup.

Aquesta unió ha portat a la creació d’aquest pop fresc de cançons amb sensibilitat que no cauen en els tòpics i amb molt caràcter, el caràcter que imposa el fet de viure en una gran ciutat post industrial, Sabadell.

Així doncs, a les portes de treure el disc co-produit per Joan Boada (La Carrau) i David Perez, Lluís Oliva i les Arbequines és un nou projecte ple d’experiència i amor, on es combina la sonoritat acústica amb el rock, el pop, i la música d’autor.

http://www.myspace.com/olivalesarbequines
Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma