logo punt jove
Cercar grup:
Minimal 21
02.12.2010
a l'hotel
23:00h
Entrada lliure

Minimal 21

La cantant i lletrista Núria Tamayo l’any 2005 va decidir retornar a l'escena musical i fer-ho en català. El gener d’aquell any, Nuria Tamayo (veu), Oriol Codina (teclats i programació), Sergi Venteo (guitarres) i Òscar Naya (percussió) havien posat en marxa Minimal21, un quartet on convivien les influències musicals de Codina, productor de la òrbita electrònica i l’olfacte pop de Tamayo.

Al concurs de maquetes Sona 9, van rebre el premi Èxit. Van publicar un EP a França amb el segell Ubahn. Per a fer-ho van comptar amb prestigioses col·laboracions, com la de Mad Professor.

Actualment, la líder del projecte, Núria Tamayo, adapta la formació a les diferents possibilitats escèniques i a les necessitats de crear ambients més íntims en determinades ocasions i actua en quartet amb Sergi Venteo (guitarra), Jordi Gómez (trombó de vares), Heike Grafe (violí). També ho fa amb duet guitarra i veu.

A L’habitació del fons, Minimal 21 aposta per la fusió entre l’electrònica i el pop, tot convidant a fer una reflexió sobre els sentiments i la quotidianitat de les petites aventures i contradiccions diàries.

http://www.myspace.com/minimalbarcelona

Fotografies

Concert del grup Minimal 21 de la dotzena temporada

Videos


Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma