logo punt jove
Cercar grup:
Jofre Bardagí
08.03.2012
a l'hotel
23:00h
Entrada lliure

Jofre Bardagí

Jofre Bardagí inicia aquest 2012 amb una petita gira per diversos locals de Catalunya, on interpretarà, tot sol, cançons del seu repertori, tant de Glaucs, com de la seva trajectòria en solitari. Seràn uns concerts íntims i especials, on podreu escoltar cançons com 'Ho tornaria a fer', 'Jo faig cançons', 'Els teus ulls Glaucs', 'Junts' o 'Quan no hi ets', tal i com les va composar, ell sol davant el piano o la guitarra.

Després de viure tota la seva infància rodejat de música, Jofre Bardagí, va començar la seva carrera artística formant part del grup Glaucs l’any 1994. Glaucs, considerat ja, un grup de culte dins el panorama del rock cantat en català, va editar un total de cinc discs (tres d’estudi i dos en directe) durant els deu anys que gairebé va durar la formació. Un cop dissolt Glaucs, Jofre Bardagí ha seguit, com sempre, vinculat al món de la música. L’any 2004 va formar amb exmembres de Glaucs, el grup Nut, amb els qui, de moment ha editat un sol disc '14 melodías bailables y una que no'.

A part de fer i desfer els diferents grups, durant aquests darrers anys, Jofre Bardagí també s’ha anat guanyant un espai i un respecte entre els cantants, compositors i productors d’aquest país, treballant al costat de gent com Beth, Josep Thió (Sopa de Cabra), Sabina o Serrat… per citar-ne els més importants. També va composar l’himne dels Special Olympics l’any 2003, la cançó 'Jugarem a estimar-nos' que va representar a Andorra, i va portar el català per primer cop a Eurovisió, o el tema 'Porto el Barça dins el meu cor'… Entre altres coses, també ha composat per a teatre diferents cançons a Tricicle, i ha composat i produït el tema 'Aquelles nits de Nadal', cançó col·lectiva que va servit per promocionar l’exitós disc 'Altres cançons de Nadal 3'. L'any 2006 va ser l’encarregat de la direcció musical de la banda de La Marató de TV3.

Després de 12 anys de carrera dins el món de la música, Jofre Bardagí, es va decidir a escriure i editar el seu primer disc en solitari ' Jo faig cançons'.

L’any 2010 Jofre Bardagí va publicar el seu segon disc en solitari 'Música en Blanc i Negre.'

http://www.jofrebardagi.net

Fotografies

Concert del cantant Jofre Bardagí que va inaugurar la quinzena temporada

Videos


Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma