logo punt jove
Cercar grup:
Un Tal Pere
10.04.2014
a l'hotel
23:00h
Entrada lliure

Un Tal Pere

Un Tal Pere escriu, canta i dibuixa Un nou somriure

'Si no estem preparats per cometre errors, mai serem capaços de generar quelcom original' i amb aquesta idea de Ken Robinson al cap, Un tal Pere ens mostra 11 cançons que defineixen el seu present, ple de canvis, decisions, somnis i somriures. Cal inventar-se el final de les pel·lícules, cal buscar llocs sense cobertura i veure sortir el sol. Calen cançons que acompanyin el canvi.

Buscant la naturalitat, 'Un nou somriure' (Temps Record, 2013) convida a ser escoltat deixant-se portar a un imaginari on les taronges poden ser sols, les galetes tenen forma de llibertat i el moment present, ara, és defineix per la necessitat de replantejar el que ens envolta.

Josep Rovira (bateria) i Cristina Vallribera (veus i violí), col·laboren per primer cop amb el cantautor, donant als directes versatilitat i fent que 'Un nou somriure' tingui més colors. Pere Traserra hi posa la veu i les guitarres.

Cesk Freixas posa la veu a 'Ara és el moment', on es cerca dins les nostres arrels, la força per canviar un present imposat.
Si no t'agrada la distància entre tu i el que fas, Un tal Pere et proposa canviar des del somriure.

Per a fer aquest disc, cap taronja a sofert més de l'estrictament necessari.

http://untalpere.bandcamp.com/

Fotografies

Concert d'Un Tal Pere de la dinovena temporada

Videos


Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma