logo punt jove
Cercar grup:
La Folie
30.03.2017
a l'hotel
22:30h
Entrada lliure

La Folie

La Folie és una amalgama d’estils musicals en què es barregen soul, funk, pop i reggae units pel fil de la paraula. La sensibilitat, les emocions i la naturalitat connecten amb el públic i el transporten a aquest món de poesia musicada.
Els membres de la banda són la Paula Giberga (veu i lletres), l'Andreu Roig (guitarra i composició), el Gerard Cassola (baix), el Ferran Badal (flauta travessera i saxo) i el Bernat Fisas (bateria). Cinc joves músics formats a l’ESMUC i al Taller de Músics.

Traficants de somnis (Petits Miracles, 2016) és el seu primer disc. Un disc que fuig dels estereotips i que explora experiències i sentiments de la vida quotidiana des de les vibracions i experiències personals i sempre des d’un prisma esperançador. Aquest disc és fruit del primer premi del concurs Track Vendrell 2015 enregistrat als estudis de La Casamurada amb la producció de Raúl del Moral. En aquest treball discogràfic La Folie ha trobat un concepte de sonoritat pròpia dins de la diversitat d’estils que hi conviuen.

https://www.youtube.com/watch?v=7JycCdQMiro

Fotografies

Concert de La Folie de la vint-i-cinquena temporada

Videos


Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma