logo punt jove
Cercar grup:
Joan Masdéu
12.06.2020
a l'hotel
22:00h
Entrada lliure

Joan Masdéu

En motiu del 25è aniversari de la publicació del primer disc de Whiskyn's, Joan Masdéu, cantant del grup, revisa, per primer cop i deu anys després de la dissol.lució de la banda, una selecció de les seves millors cançons amb un nou disc i un espectacle de petit format a trio. El disc (com veureu a continuació en el video teaser) compta amb la col.laboració de convidats molt especials com Roger Mas, Gerard Quintana, Beth Rodergas o The New Raemon.
JOAN MASDÉU presenta La Flor del Panical, WHISKYN'S 25 anys


La Flor del Panical, Whiskyn's 25 anys és una revisió de les millors cançons de Whiskyn's, amb nous arranjaments i col·laboracions de luxe. Tot un homenatge a la mítica banda en l'aniversari del 25 anys de la publicació del seu primer disc. Joan Masdéu presenta ara la gira del disc (2019/2020) a Catalunya.

Acompanyat del músic i guitarrista Oest de Franc, han tornat a enregistrar aquesta tria de cançons sota la producció artística de Santos & Fluren (Blind records)

Enregistrat en directe als estudis Blind Records de Barcelona compta amb les col·laboracions especials de Roger Mas (a On), Gerard Quintana (a Puc ser jo), The New Raemon (a Silenci) i Beth Rodergas (a Tens d’alta velocitat), que han volgut formar part del projecte posant les seves veus en algunes de les cançons.

Joan Masdéu va liderar Whiskyn’s durant tota la trajectòria de la banda, una de les més emblemàtiques de l’escena musical catalana, entre els anys noranta i la primera dècada dels dos mil.

Whiskyn’s va publicar nou discos d’estudi, va fer més de set cents concerts en directe (incloent-hi una gira de quinze dies per l’Uruguai i l’Argentina el 2006) i va rebre diferents premis i distincions durant la seva carrera.

La banda es va acomiadar dels escenaris el setembre de 2009 amb un multitudinari concert a Reus, la seva ciutat natal. Joan Masdéu va emprendre llavors la seva carrera en solitari i, fins a la data, ha publicat un total de tres discos: Casa Murada (2011), Dissabte (2014) i Innocents (2017)

http://www.joanmasdeu.com
Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma