logo punt jove
Cercar grup:
Els Amics de Les Arts
12.03.2009
a l'hotel
23:00h
Entrada lliure

Els Amics de Les Arts

Els Amics de les Arts es formen l'any 2004 durant un viatge a Eivissa (Els Amics som en Joan Enric, de Vidreres, l'Eduard de Banyoles, en Ferran de Reus i en Dani del barri de Sant Andreu de Barcelona).

Després del viatge Els Amics es posen a viure junts en el pis del carrer Muntaner de Barcelona. Els amics L'any 2005 autoenregistren i autoediten la demo. 'Catalonautes' (Pistatxo Records, 2005). 'Catalonautes' es planta a la Final del Sona9 2005 (Acústica de Figueres) en la categoria de cançó d'autor i guanya el premi a millor grup per votació popular.

Durant el 2006 Els Amics decideixen emprendre viatges creatius paral·lels que els porten a llocs com l'Antàrtida, San Francisco i Edimburg i que culmina amb el llançament del seu primer disc d'estudi el dia de Nadal: 'Roulotte Polar' (Pistatxo Records, 2006).

La presentació oficial del disc es fa a l'AUTÚRIA, el festival de cançó d'autor de Reus el dissabte 24 de febrer de 2007. Dimecres 21 de maig de 2008 veu la llum el segon disc d'estudi, 'Castafiore Cabaret' (Pistatxo Records, 2008). La presentació oficial del disc es fa a la festa RITMES.CAT de TV3 el dimecres 11 de juny a la Sala Castelló de Barcelona i al FESTINOVAL de Lleida el dissabte 21 de juny de 2008. La Revista ENDERROCK en el núm. 153 de Juliol de 2008 treu un reportatge especial d'Els Amics de les Arts i inclou encartat el disc 'Castafiore Cabaret' totalment gratuït. Es publica una tirada de 8000 còpies del 'Castafiore Cabaret'.

Inicien la gira promocional d'estiu del 'Cabaret' per tot Catalunya. I avui dijous 12 de març ens podeu trobar al Cicle de Dijous a l'Hotel.

Fitxa artística:

Joan Enric Barceló: Veus i guitarra

Eduard Costa: Veus, kazoo, flabiol mallorquí i FX

Ferran Piqué: Veus, baix, guitarra, bases

Dani Alegret: Veus i piano

http://myspace.com/elsamicsdelesarts
Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma