logo punt jove
Cercar grup:
Moments
03.12.2009
a l'hotel
23:00h
Entrada lliure

Moments

MÍRIAM és el nou talent musical que s'amaga sota el pseudònim moments. Amb una imatge angelical, una veu prodigiosa i molt sensual, i sempre amb la seva inseparable guitarra ens presenta una selecció de temes propis (composats per ella mateixa durant la seva trajectòria musical) i alguns temes ja reconeguts internacionalment però versionats amb el seu estil personal.

Podem dir que l'estil que la caracteritza és una mescla perfecta del folk i el pop, amb alguns detalls del rock. Acostumats a veure-la pels escenaris de Barcelona i província, també ha realitzat concerts a algun Festival a Anglaterra i a locals musicals de Londres durant la seva etapa a la capital anglesa.

Quan la Míriam canta, aconsegueix el que tots els artistes busquen en les seves actuacions: que el públic resti en silenci amb els 5 sentits pendents de la seva veu immersos en un clima i un moment gairebé celestial.

Així és com us presentem a la Míriam, amb la seguretat de que qui l'escolta, i més per primer cop, gaudirà com mai d'una de les millors veus que ha nascut i crescut entre nosaltres.

Per aquesta actuació a l'Hotel vindrà en format intimista: veu, guitarra acústica i piano (acompanyada pel teclista i compositor Sergi Camps).

http://www.myspace.com/miriamaguadomusic
Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma