logo punt jove
Cercar grup:
Raydibaum
15.04.2010
a l'hotel
23:00h
Entrada lliure

Raydibaum

Raydibaum neix a finals de l’any 2000 quan en Dan Foz i en Ricard Monné contacten amb en Valen Nieto i en Pep Rius. Després de passar per moltes etapes, gravant maquetes al local, composant i buscant cantant, finalment en Valen Nieto agafa la responsabilitat davant del micròfon: a finals del 2003 emprenen la gravació del seu primer treball 'Grided elephant' (Cydonia 04). Aquest EP amb 5 temes els obre les portes a diferents festivals i concerts per tota la península.

Durant el 2005 tornen a l’estudi per gravar el que seria el seu segon treball, 'The biggest box' (Aloud Music 05) que surt editat a l’octubre i és presentat amb èxit a la sala Bikini on tenen l’honor de ser telonejats per Madee. Al llarg de 2006 i part del 2007 Raydibaum toca pels escenaris de tot l’estat, participant en festivals com el SENGLAR ROCK 06 o l’INVICTRO 07 a més de telonejar bandes com els suecs Lukestar o Logh.

A principis del 2008 Raydibaum reuneix un grapat de nous temes i decideix enregistrar-los i aquest cop trien fer-ho en català.

El resultat és l’últim treball de Raydibaum: 'Manual de gènere catastròfic' (RGB suports 08), 11 temes de Pop/Rock amb una força sorprenent que beuen directament de les fonts de l’escena independent de Barcelona:'…aquest disc és bàsicament un treball de concreció important, hem defugit de tota la parafernàlia accessòria musical dels altres treballs i hem intentat anar a l’arrel de les cançons. No es tracta d’un disc conceptual però sí que teníem clara una mena d’estructura emocional, no volíem començar com tots els discos amb temes canyeros al principi i tots els tòpics del què ha de ser un disc, sinó que ho hem volgut fer segons el que nosaltres volíem escoltar…'

http://www.myspace.com/raydibaum
Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma