logo punt jove
Cercar grup:
Filippo Landini
22.04.2010
a l'hotel
23:00h
Entrada lliure

Filippo Landini

Han fet falta 2 anys i mig per a que arribés Farem Revolucions (Gorvijac Music, 2010), el segon disc dels Filippo Landini, que està a les botigues des del 22 de febrer. És molt de temps, és veritat, però si volien estar a l’alçada del treball de presentació les coses s’havien de fer bé i amb calma.

Primer Primera, l’àlbum debut dels de Canet de Mar, va sonar 18 mesos ininterrompudament a les principals emissores catalanes, els va portar a actuar al Palau St. Jordi amb artistes com Macaco, Nek o Melendi, va ser sintonia de la tardor de TV3, acumula gairebé 200.000 visites al Youtube, els ha fet visitar els escenaris de tota Catalunya... l’èxit ha estat increïble!!!

Farem revolucions representa un pas endavant en la carrera dels Filippo Landini. En el disc s’han potenciat els trets característics del grup per donar-li una uniformitat i un estil propi, madur i definit. Guitarres britàniques, domini de la base rítmica, veus treballades i lletres que redefineixen l’èpica de la quotidianitat. Farem Revolucions no és només un recull de 12 cançons, és un bloc compacte de bona música, l’aportació catalana a les noves tendències del pop-rock actual.

http://www.myspace.com/filippolandiniband
Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma