logo punt jove
Cercar grup:
Litus
04.11.2010
a l'hotel
23:00h
Entrada lliure

Litus

El cantautor Litus presenta el seu tercer treball en solitari: 'Maleta?de?Pedres'. Després de més?de 300 concerts de presentació del primer disc 'El sur del cielo' i de dues candidatures als Premis Goya 2008-2009 (categories millor cançó i millor música original) per la participació a la pel·lícula 'Carlitos y el campo de los sueños'. Litus reapareix amb un nou disc en català i canvia la banda amb la incorporació del guitarrista Joan Eloi Vila (Buenafuente, La Sexta) encetant una nova etapa.

Maleta de Pedres és un calaix desastre de cançons en català que en Litus ha anat recopilant durant els últims anys. Des de cançons del seu anterior grup 'Mutis' reversionades fins a cançons que havia escrit per altres artistes del país, passant per una versió en català de 'Al sur del cielo' cantada a duet amb la Beth. Litus s’atreveix a musicar la poesia de Joan Margarit 'Què em dius?'. El disc conté també el bolero de l’espectacle 'Fum' de Teatre de Guerrilla, ja que la companyia va comptar amb la veu de Litus i la composició de Sebastià Saurina 'Titi', guitarrista de Ja t’ho Diré. Compta també amb la col·laboració especial del violoncelista Manuel Martínez del Fresno, que dóna un toc d’elegància a la gravació.

En definitiva, un sentit homenatge a un material que en Litus ha dut a la 'maleta' tots aquests anys i que mereixia sortir a la llum.

http://www.myspace.com/litusmusic

Fotografies

Concert del cantautor Litus de la dotzena temporada

Videos


Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma