logo punt jove
Cercar grup:
Joan Masdéu
03.03.2011
a l'hotel
23:00h
Entrada lliure

Joan Masdéu

Casa Murada és el primer disc en solitari de Joan Masdéu. El tret de sortida de la seva nova etapa musical.

Casa Murada és també l’espai íntim i fortificat on habiten i conviuen els seus costats més emotius. També, de vegades, foscos… Un passeig per aquest refugi ple dels tresors més ben guardats, que s’endinsa pels racons d’un món interior cantat en primera persona.

Després d’una llarga i fructífera trajectòria al capdavant de Whiskyn’s, Masdéu ha sabut trobar un nou espai per explorar i canalitzar la seva nova proposta a través d’un llenguatge particular que vertebra les cançons d’aquest disc.

Cançons que neixen totes elles a partir d’una melodia acompanyada de la senzillesa d’una guitarra acústica a les que sel’s ha confeccionat un vestit a mida amb els arrajaments i instrumentació que cadascuna ha demanant. Peces d’aparença intencionadament senzilla que amaguen una acurada el.laboració musical plena de colors, matisos i textures.

A Casa Murada Masdéu assumeix,per primer cop i juntament amb Àngel Santiago, la producció artística del seu disc. Les lletres, implícites i introspectives, es fan properes i accesibles gràcies a les imatges de qüotidianitat que evoquen, seduïnt l’oient i arrossegant-lo cap a a la seva particular lectura i identificació personal.

http://www.joanmasdeu.com

Fotografies

Concert del cantant Joan Masdéu que va inaugurar la tretzena temporada

Videos


Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma