logo punt jove
Cercar grup:
Raydibaum
24.03.2011
a l'hotel
23:00h
Entrada lliure

Raydibaum

Raydibaum continua avançant amb passos ferms en la construcció d’un pop personal i sense referents en el panorama musical català. Després de “The biggest box” i “Manual de gènere catastròfic”, el grup ha donat a llum el seu tercer treball, “Per fi potser demà”, tot un cant d’esperança en la vida fet des de la maduresa personal i musical del seus membres.

“Per fi potser demà” és un disc extravertit, que parla de les possibilitats que es fan realitat amb la valentia i la complicitat amb l’altre, de la recuperació del passat per projectar-se cap al futur, i de les moltes llums que hi ha entre la grisor quotidiana.

Els onze temes que integren el cd alternen un pop intimista, èpic i vital, sempre eclèctic, on han comptat amb les col·laboracions de Pau Vallvé, Mine!, Jordi Lanuza o Damien Lott, i la producció de Ricky Falkner.

Temes com “Compartir” o el que dóna títol a l’àlbum estan cridats a convertir-se en cançons insígnia de la música feta a casa nostra en el darrer any. Esperem, ben aviat, viure’l en directe amb la força a què ens tenen acostumats els Raydibaum.

http://www.raydibaum.com

Fotografies

Concert del grup Raydibaum de la tretzena temporada

Videos


Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma