logo punt jove
Cercar grup:
Un tal Pere
07.04.2011
a l'hotel
23:00h
Entrada lliure

Un tal Pere

Amb el punt de mira posat a artistes com Damien Rice, The New Raemon, Cesk Freixas o Dave Grohl entre d'altres, Un tal Pere proposa imatges a cada cançó, coses senzilles. Proposa una melangia agradable que ens evoqui diferents sensacions en el present. Un somriure.

El projecte neix a l'octubre de 2009 per a presentar 4 cançons al concurs Acústica Garcilaso 09, del qual queda semifinalista. És llavors quan el 'Dies de sol', el primer EP d'Un tal Pere, pren forma i es publica amb el segell Temps Record, el 13 de Març de 2010

Alternant concerts i composició, l'agost de 2010 dona empenta al projecte amb la publicació del senzill “Jo decideixo”, encarregat per l'associació 'Gràcia Decideix' i l'enregistrament del videoclip del tema homònim del EP, 'Dies de sol', quedant finalista al Festival internacional de música i videoclip, el Musiclip 2010.

Amb més de 30 concerts en el seu primer any, Un tal Pere dona a conèixer el projecte i la seva visió de la nostàlgia positiva.

Actualment, prepara un videoclip interactiu, on el públic tria les imatges que el composaran i finalitza els temes del proper disc, que s'enregistrarà al 2011.

http://www.myspace.com/pereinsomni

Fotografies

Concert del cantautor Un Tal Pere de la tretzena temporada

Videos


Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma