logo punt jove
Cercar grup:
Mar Abella
12.05.2011
a l'hotel
23:00h
Entrada lliure

Mar Abella

Mar Abella és una artista que estima el pop en totes les seves formes, a vegades tranquil i intimista, a vegades extrovertit i festiu, però sempre intens i emotiu.

Després de fer el seu debut l'any 2007 ('M.A.' Natteam/Picap) amb un disc de llarga durada dedicat al pop triphop i d'obtenir certa repercussió mediàtica, l'any 2008 Mar Abella dóna un gir i presenta en solitari un live! electropop molt enèrgic el qual és reclamat a festivals com l'Electro-BAM, Palmfest, Festes Majors de Reus telonejant a Fangoria, Test Festival. Festes Majors de LLeida....,a sales com Sidecar, Cotton Club, Fellini, La Terrazza,.... i enregistra seguidament Automatic Ep amb el segell barceloní xxrecords. Una cançó d'aquest ep és inclosa en el recopilatori 'Electronic Music from Catalonia' (ICIC / Sonar)

Mar Abella actuarà a l' Hotel Matadepera fent un repàs dels seus darrers treballs i presentant cançons noves que formaran part del seu tercer disc de llarga durada que està en procés d'el·laboració. Veu+teclats+ programacions (Mar Abella), guitarra (Jordi Cullell) i baix (Gerard Cantero )seran els ingredients principals d'aquesta actuació.

http://www.marabella.es/

Fotografies

Concert del grup Mar Abella de la tretzena temporada

Videos


Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma