logo punt jove
Cercar grup:
Tancat per Defunció
15.12.2011
a l'hotel
23:00h
Entrada lliure

Tancat per Defunció

Els Tancat van néixer el 1986 al voltant d’unes jam-sessions rockeres que es feien a la sala Piano Jazz ( al costat de la funerària). Van participar a les populars Mostres de Música Jove de Can Borràs i al 1989 van guanyar el 1r. concurs de rock de Vic. El premi va ser la gravació d’un disc ,'Sense Retorn' (Picap), que els posaria al capdavant del, llavors emergent, rock català.

Al 1991 van publicar el segon CD 'Llençat’t’hi' (Picap), que va continuar ampliant la seva popularitat. L’any següent són seleccionats des de Madrid per tocar al New York Music Seminar de Nova York, sent el 1r. grup català que ho feia. A finals de 1992, després d’una gira de 50 concerts i amb un nou disc composat, la seva companyia els silencia incomprensiblement durant tres anys. Els Tancat, però, segueixen tocant i aconsegueixen reunir diners per autoproduir-se el que serà el seu 3r. CD 'Bevent Silenci' (AZ Records). La nova companyia fa una minsa promoció del disc, tant minsa que molts fans del grup ni saben que va sortir.

Al 2000 es tornen a reunificar per tocar en directe. Enregistren un CD acústic al 2003 que encara no ha estat publicat. Actualment, i a petició dels seus fans estan fent concerts en varies sales repassant temes propis.

Fotografies

Concert  del grup Tancat per Defunció de la catorzena temporada

Videos


Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma