logo punt jove
Cercar grup:
Sense Sal
29.12.2011
a l'hotel
23:00h
Entrada lliure

Sense Sal

Sense Sal és un projecte de 8 amics de Terrassa i voltants. El grup va ser creat un d'aquells dies tristos i avorrits d'hivern del 2009 per dos germans, l'Ignasi Cabanes (guitarra, ukelele, acordió i veus) i en Martí Cabanes( ukelele, guitarra i veu principal). Ben aviat se'ls va afegir l'Albert Bach, marcant el ritme a la bateria, la Cristina Martínez com a teclista, en Salvador Cañadell com a baixista, en Pep Tormos com a trompetista, l'Ana Moya com a violinista (després de l'Oti Dan) i l'Alícia Rey com a guitarrista i cantant. Tenint en compte totes les noves incorporacions, doncs, l'aniversari de Sense sal cua el 27 d'octubre del 2010.

Tot i la seva joventut (el grup està format per membres de 16 a 21 anys), Sense Sal ha guanyat alguns premis:

Premi Enderrock al millor grup català dins del concurs Embrió, de Boca Nord, al 2010 i la vint-i-dosena edició del Concurs AMFIROCK de Parets del Vallès el 2011. Així mateix ha estat seleccionat en nombrosos concursos i ha actuat en diverses sales de concerts, entre elles la bonica Jazz Cava de Terrassa o en prestigiosos festivals com l'Embassa't 2011 de Sabadell.

El grup ha autoeditat un EP, Tardes de sol i préssecs (2011), amb deu cançons que ja es troba a la venda i que també es pot escoltar per internet.

Ara el grup es troba en una fase de creixement, fet que coincideix amb la voluntat dels membres de començar a provar sort en el màgic món de la música. Actualment estan treballant en noves cançons o preparant els concerts de la nova temporada.

www.sensesal.cat

Fotografies

Concert del grup Sense Sal que va tancar la catorzena temporada

Videos


Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma