logo punt jove
Cercar grup:
Joan-Pau Chaves
29.03.2012
a l'hotel
23:00h
Entrada lliure

Joan-Pau Chaves

Joan-Pau Chaves, pianista, baixista, compositor i arranjador ha fet camí amb artistes com Els Pets, Josep Thió, Refugi i Llorenç Santamaria entre d’altres, a més de col·laboracions continuades en televisió i ràdio, a la vegada que participa activament en projectes docents.

Músic santcugatenc llicenciat superior per l’ESMuC, enamorat de la música negra, Joan-Pau comença el seu recorregut professional als 18 anys amb grups barcelonins de multitud d’estils.

Ha enregistrat més de 20 discs, ha actuat arreu dels Països Catalans, Espanya, Europa i Amèrica Llatina i és també creador de nombroses músiques per a campanyes de publicitat.
Col·laborador de diversos programes de ràdio a ComRàdio i a Ràdio Barcelona/Cadena SER i també de televisió per TV3, on és col·laborador de l’exitós programa 'No me la puc treure del cap' i productor musical del nou serial 'Gran Nord' que s’estrena enguany.


'Melic del món', és el primer disc en solitari de Joan-Pau, deu cançons elaborades i càlides, de tall Jazz/Rock que ens parlen d’aquella sensació inevitable, inofensiva i absurdament vital de creure’ns protagonistes absoluts de les coses que passen, oblidant que simplement som personatges de repartiment en un món immensament gran, però que la quotidianitat ens el torna accessiblement petit.

Gravat i mesclat als estudis de La CasaMurada entre desembre de 2010 i gener de 2011, sota la producció de Jesús Rovira (Lax’n’busto) i el mateix Joan-Pau, autor també de tots els arranjaments.

http://www.joan-pau.com

Fotografies

Concert del grup Joan-Pau Chaves de la quinzena temporada

Videos


Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma