logo punt jove
Cercar grup:
Cotó Fluix
22.03.2012
a l'hotel
23:00h
Entrada lliure

Cotó Fluix

Coto-fuix neix com a projecte a finals del 2010, quan l'Irene Blánquez i el Ricard Latorre es reuneixen per tirar endavant una serie de composicions no enregistrades en cap del seus anteriors treballs.

A l'estiu del 2011, la banda passa a les semifinals del concurs de maquetes Sona9, fet que intensifica les tasques de composició i producció, amb la possibilitat de gravar un treball discogràfic properament.

De sonoritat pop-folk, el seu repertori combina instruments acústics amb sintetitzadors analògics i seqüenciadors melòdics, cosa que fa que tot agafi un color molt característic. D'influències tan separades com James Taylor o Richard Hawley, la banda no és conscient de pertànyer a cap corrent musical específic, tot i que la seva sonoritat pugui ser fàcilment etiquetada en qualsevol estil post-seixanta.

Les seves lletres, sense voler fer cap tipus de crítica social, fan referència a la quotidianitat d'una generació mig desorientada amb els valors externs d'una societat que no sempre és justa ni coherent.

http://www.myspace.com/cotofluix

Fotografies

Concert  del grup Cotó Fluix de la quinzena temporada
Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma