logo punt jove
Cercar grup:
La Porta dels Somnis
13.12.2012
a l'hotel
23:00h
Entrada lliure

La Porta dels Somnis

Aquesta tardor arriba el nou treball de 'La Porta dels Somnis', el 5è disc d'estudi on el trio català demostra que està en el seu millor moment.

Aquest àlbum és la continuació de la nova etapa que va marcar l'anterior 'Aire Lliure' i que ens porta al disc més eclèctic de 'La Porta dels Somnis': trobem cançons pop-rock rodones com 'Un far encès', 'Cap a tu' o 'Daltabaix'; pinzellades de folk americà a 'Aprendre de tu' o 'Fem una nova cançó'; nous ritmes a 'La ingenuïtat'. La veu de la Virgínia no deixa de sorprendre'ns per la seva qualitat i ens emociona a 'Animals' o a la fantàstica versió d''Àliga Negra' que tanca el cd.

El grup es consolida una vegada més amb un nou disc que sense trencar esquemes innova i es reinventa deixant-nos deu cançons extraordinàries que ens divertiran, ens emocionaran, ens faran reflexionar. Sempre amb l’optimisme que desprenen les lletres de la Virgínia que destaquen per la calidesa, la fluïdesa i un redactat exquisit.

Aquest treball coincideix amb la fantàstica col·laboració de La Porta dels Somnis amb Miguel Bosé i l’Orfeó Català per enregistrar 'Tornarem' dels Lax'n'Busto pel Disc de La Marató de TV3; cançó escollida com a 'single' per l'espot promocional del programa.

http://www.laportadelssomnis.cat

Fotografies

Concert del grup La Porta dels Somnis de la setzena temporada

Videos


Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma