logo punt jove
Cercar grup:
The Perfect Fool
14.03.2013
a l'hotel
23:00h
Entrada lliure

The Perfect Fool

The Perfect Fool, formació liderada pel músic de Terrassa, Albert Alegre, va donar-se a conèixer amb el seu primer disc homònim l'any 2004 amb diverses presentacions arreu del país.

Aquest perí­ode va ser de gran activitat. Mentre es presentava el disc en directe es començava a gestar la música, les partitures i les lletres d'un segon àlbum que es publicà a finals del 2006 sota el nom de 'Footprints', després d'una acurada masterització als estudis Abbey Road de Londres, juntament amb el co-productor terrassenc Josep Roig dels estudis Temps Record de Terrassa, estudi on s'enregistrà el disc en qüestió.

Amb molt bona acollida pel seu públic, i paral·lelament als nombrosos directes, l'Albert es 'tanca' de nou a l'estudi per el·laborar el que ha esdevingut el 3er disc de la banda i que a finals del 2010 va veure la llum amb el nom de 'Simply Therapeutic'.

Actualment la banda es centra en la preparació d'un nou treball, aquest cop en català.

El llenguatge de The Perfect Fool parteix de les melodies com a essència dels temes, combinades amb la requerida pluja d'arranjaments i amb un bon assortit d'harmonies que donen lloc a un textura Pop/Rock farcida de lletres majoritàriament urbanes interpretades en anglès i en català.

Avui en dia The Perfect Fool són:

Albert Alegre: veu guitarra i teclats
Xavi isern: baix.
David Garriga: bateria.

https://www.facebook.com/pages/The-Perfect-Fool/146929525360391?id=146929525360391&sk=app_178091127385

Fotografies

Concert de The Perfect Fool de la dissetena temporada

Videos


Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma