logo punt jove
Cercar grup:
HELLBILLY CLUB
04.04.2013
a l'hotel
23:00h
Entrada lliure

HELLBILLY CLUB

HELLBILLY CLUB comença l'any 1995, debutant amb un concert al bar l'Antic de Blanes (Girona). Dos anys de fer concerts, al 1997 enregistren la seva primera i única maqueta, que els obre portes per seguir tocant fins al setembre del 1999, que entren a l'estudi i graven el primer disc per al segell alemany Crazy Love Records que es diu 'Hypnotic Ultra Bizarre-Circus'. El disc els ajuda a fer aparicions per programes de televisió, radio i premsa.

Novembre del 2001 graven el segon disc titulat 'Hell-O', (també amb Crazy Love Records). Des de 'Hell-o' han recollit molt bona resposta tant per part dels fans (cada cop més) com de la crítica, arribant a ser considerat un dels millors discs de l'any segons el magazine nord americà Rockabilly Monthly.

El 6/6/06 'neix' 'Black Leather Danger', després 'No More Parasites', 'Zombie Faces' i actualment estan promocionant el seu sisè disc titulat 'Shady Customers'.

HC sempre ha tingut un estil completament eclèctic i personal . Sempre ha sigut reconegut a lo llarg de la seva trajectòria per grans artistes, inclús han arribat a formar bandes paral·leles com: Los Rebeldes, Gatos Locos, Atomic Leopards, The Quakes, Tim Polecat o Sigue Sigue Sputnik.

http://www.hellbillyclub.com

Fotografies

Concert Hellbilly Club de la dissetena temporada

Videos


Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma