logo punt jove
Cercar grup:
Pol Cruells
18.04.2013
a l'hotel
23:00h
Entrada lliure

Pol Cruells

El segon disc de Pol Cruells suposa un gir cap a una clara mediterraneïtat respecte al folk americà del seu anterior disc. 'Casa i vent' és tota una declaració d'intencions i de coherència amb l’arrel tradicional del seu repertori i influències; un llenguatge personal que combina amb naturalitat l’atmosfera mediterrània i el gust per les formes anglosaxones.

Il·lustrat amb nostàlgiques instantànies en blanc i negre de la Formentera dels anys ‘70, 'Casa i vent' simbolitza les relacions entre la introspecció i el paisatge, el refugi i l’aventura, el passat i el futur... el seny i la rauxa, en definitiva.

Les noves cançons de Pol Cruells són la banda sonora de les disjuntives de tota trajectòria vital: l’abandonament de la infantesa, la caiguda dels mites de l’adolescència, la cruesa de les relacions adultes, l’orgull inexplicable per les nostres arrels... S’hi reivindiquen també, des de l’òptica de qui ja arrossega un cert bagatge, les actituds rebels, l’esperit del rock, l’univers del somni, i la connexió amb la natura.

Enregistrat al Vapor Studio de Sabadell durant la tardor de 2012, i editat per Right Here Right Now, 'Casa i vent' ha comptat amb Ramon Aragall a la bateria i Valentí Adell a les guitarres, i amb les col·laboracions de Xavi Castanys a la mandolina, Aleix Garriga al pedal steel i Albert Carbonell a la guitarra.

El músic sabadellenc Pol Cruells ha estat el baixista de l’última gira de Els Amics de les Arts, (Espècies per catalogar, 2012), i també toca amb Erm. Compagina el baix amb la seva faceta de cantant i compositor. Difon periòdicament la seva activitat a www.polcruells.cat, on actualitza l’agenda d'actuacions que el porten arreu de Catalunya.

http://www.polcruells.cat

Fotografies

Concert de Pol Cruells de la dissetena temporada

Videos


Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma