logo punt jove
Cercar grup:
Estúpida Erikah
16.05.2013
a l'hotel
23:00h
Entrada lliure

Estúpida Erikah

'Fora les cendres' és el nom que posa títol al nou treball d’Estúpida Erikah, on tots els sentiments incendiats durant l’última gira s’expulsen ara en forma de cendres i el grup reneix amb un disc més potent i alhora més ric en matisos.

Vuit mesos de feina on EE ha donat un gir de 180 graus a la sonoritat crua dels seus inicis i les guitarres demanen el seu paper protagonista en aquesta a història. Nous temes que mostren allò que sorgia i es deixava intuir en el seu EP l’Hivern al Cos (Temps record 2011), una nova visió més àmplia del vessant pop-rock de la banda. 'Les restes del naufragi' o 'El que els nens fan' són un reflex clar i de futur.

La qualitat de les lletres es contínua creixent deixant aquest cop una càrrega menys feixuga tot i l’alt contingut intimista, reflexiu i emocional al que ja estem acostumats.

Enregistrat als estudis LaBedoble per Marc Bòria i Oriol Bacardit , i masteritzat per Víctor Garcia (Ultramarinos Costa Brava Estudio) durant els mesos de gener i febrer del 2013. EE ha gravat aquest segon disc amb nova formació, Juli Mateu a la guitarra i David Martínez (Maika Makovski) a la bateria, també compta amb les col.laboracions de Dani Vega (Mishima).

Les cendres comencen a desaparèixer deixant al seu davant un camí més planer. El mateix camí cap a la llum que duen els membres d’aquesta talentosa banda.


Estúpida Erikah en directe son: Lluís Bòria, Jordi Masana, Juli Mateu, Víctor García.

http://www.estupidaerikah.com

Fotografies

Concert d'Estúpida Erikah de la dissetena temporada

Videos


Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma