logo punt jove
Cercar grup:
Oriol Barri
23.05.2013
a l'hotel
23:00h
Entrada lliure

Oriol Barri

L'any 2010 Oriol Barri, després de formar part de diferents formacions, decideix agafar aquelles cançons que tenia desades en un calaix i amb altres de noves, enregistrarà la seva primera maqueta, autoeditada a casa (Maqueta 2010). És llavors quan realitzarà el seu primer concert a Barcelona el 6 de maig de 2010. Farà altres concerts en solitari a la festa major de la UAB, al casal popular escorrelots de Cardedeu, etc. També participarà al Festival de Cants i Autors de Granollers, entre d'altres.

A inicis de 2011 penja a la xarxa 4 temes en forma d'EP independent; 'L'Estel' i 'Que mai no s'acabi' regravats en format banda i dues cançons inèdites: 'Raons sense raó' i 'Amant de Regal'.

Amb aquest nou repertori en la primera meitat de 2011 actua a Barcelona, Mosqueroles, Cardedeu, Cerdanyola, Campins, a la Sedeta de Gràcia, Vacarisses (per segon any consecutiu), al barri del Born de Barcelona i altres indrets, compartint escenari amb grups com Txarango. El seu nom comença a sonar i els temes poc a poc es van consolidant.

L'estiu de 2011, Oriol Barri guanya el concurs de la 8a trobada de cantautors de Bescaran el juliol de 2011. Un mes després, guanya el Premi Popular del 33è Concurs de Cançó de Salitja.

L'any 2012 aquest trajecte es veu aturat per causes extra musicals. Actualment, l'Oriol prepara un nou treball i nous temes que espera poder compartir l'estiu de 2013.

http://oriolbarri.wordpress.com/

Fotografies

Concert d'Oriol Barri de la dissetena temporada

Videos


Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma