logo punt jove
Cercar grup:
Cesk Freixas
06.06.2013
a l'hotel
23:00h
Entrada lliure

Cesk Freixas

Cesk Freixas (Sant Pere de Riudebitlles, 1984) va iniciar la seva activitat com a cantautor el 2004. Des d'aleshores, i fins a dia d'avui, ha editat quatre treballs discogràfics i ha dut a terme més de 700 actuacions. Ha rebut el reconeixement del públic, guanyant diferents premis Enderrock per votació popular al millor artista i directe de cançó d'autor.

'TOCATS PEL FOC':

- Hi ha res més indigne que ser explotat?
- Sí, explotar.

És un diàleg que reprodueix Manuel de Pedrolo en un dels seus llibres. Publicada per primera vegada l'any 1976, disset anys després de ser escrita, 'Tocats pel foc' és una de les obres més humanes, sinceres i ideològiques de l'autor. És per aquest motiu que el cantautor Cesk Freixas ha decidit recuperar-la i convertir-la en el títol del seu quart disc: per la vigència d'aquelles paraules, i per la memòria d'un dels escriptors més importants que hi ha hagut al nostre país.

Aquest nou disc compta amb els arranjaments i la producció musical de Víctor Nin, guitarrista al costat d'en Cesk Freixas des de l'any 2006. D'aquesta manera, 'Tocats pel foc' es converteix en la proposta més càlida i orgànica de la carrera del cantautor penedesenc. Agafant com a referència alguns dels responsables actuals de la música d'autor anglosaxona (Ben Harper, Ani DiFranco, Wallis Bird o Bon Iver), s'acosta a terrenys que es mouen entre el pop i el rock acústic, per explicar-nos, de manera crua, senzilla i directa, les històries que ens remeten a la bona companyia.

Però també aquelles que, per la contundència de la realitat que vivim, ens proposen un toc d'alerta, ens conviden a no cremar-nos. Talment com si fóssim al costat d'un foc.

http://www.ceskfreixas.cat

Fotografies

Concert de Cesk Freixas de la dissetena temporada

Videos


Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma