logo punt jove
Cercar grup:
Joan Masdéu
06.03.2014
a l'hotel
23:00h
Entrada lliure

Joan Masdéu

Us convidem a escoltar les cançons del nou disc de Joan Masdéu, Dissabte, com aquell que us convida a fer un vermut. Sense presses. Amb el ritme i el plaer amb que s'assaboreixen els dies de festa. Perquè fer un vermut fa dissabte. Però 'fer dissabte' és també fer neteja de tot, desprendre's del que és sobrer per quedar-se només amb el que és imprescindible.

Aquests dos conceptes són els fils argumentals a partir dels quals s'han anat forjant i vestint les cançons de Dissabte.

Musicalment, Joan Masdéu ha fet dissabte optant per uns arranjaments directes, valents i sincers. Les cançons reflecteixen fidelment el moment vital de l'artista, destriant el gra de la palla i triant només les peces essencials i indispensables per multiplicar-ne la força i crear un discurs contundent i sense fissures.

Lletres des de les entranyes, honestes i transparents, que arriben sense artificis i fan de contrafort a una obra sòlida i ben fonamentada que de ben segur marcarà un punt i a part en la trajectòria de Joan Masdéu.

El disc s'ha enregistrat als estudis Blind Records de Barcelona aquesta tardor, sota la producció artística de Santos i Fluren i ha comptat amb la participació d'un excel·lent equip de músics que acompanyaran Joan Masdéu a la gira de presentació del disc durant tot aquest any. Quim Xicoira (baix), Joan López (bateria i percussions), Oest Esteve Lázaro (guitarra elèctrica i segones veus) i Joan Masdéu (veu i guitarra acústica). També hi han col.laborat el David Soler (pedal steel guitar) i el Dani Ferrer (trompa).

Joan Masdéu ens presentarà el seu últim disc 'Dissabte' en format duet amb Oest Esteve Lázaro.

http://www.joanmasdeu.com

Fotografies

Concert de Joan Masdéu de la dinovena temporada

Videos


Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma