logo punt jove
Cercar grup:
Oriol Padrós
13.03.2014
a l'hotel
23:00h
Entrada lliure

Oriol Padrós

Vaig néixer el 15 d'octubre de l'any 1990 a Barcelona. De petit m'agradava molt escoltar la música de grups com els Beatles o Queen, però fins al cap d'uns anys no vaig manifestar la necessitat de tocar un instrument musical. Als 13 anys vaig començar a tocar la guitarra i de seguida em vaig sentir atret per escriure la meva pròpia música. Vaig descobrir a Bach, Debussy i Stravinsky i amb ells un món musical completament nou. Em vaig interessar per la música orquestral, el Jazz i d'altres estils que fins aleshores no havia escoltat mai. Vaig convertir la meva habitació en un petit estudi de gravació on passava moltes hores tocant la guitarra i composant cançons i bandes sonores per pel·lícules imaginaries. Als 15 anys em van contractar com a guitarrista de sessió en un dels estudis de gravació més importants del país, amb el qual vaig treballar enregistrant música per a programes de la tele com Operación Triunfo, Factor X, Al pie de la letra, etc.

Els darrers anys he compaginat els meus estudis i les gravacions amb les actuacions en directe amb grups de Pop, Rock, Funk i jazz fusió. He estat col·laborador del programa 'Tot és molt confús' de Catalunya Radio, on vaig fer-hi una secció que es deia 'La cançó impossible' durant la temporada 2008-2009. El setembre del 2009 vaig començar els estudis de guitarra i composició a l'Esmuc, on també estudio piano i cant. L'any 2010 guanyo els primers premis dels concursos nacionals 'Yamaha Guitar Hero IV' i 'Concurso de solos de guitarra ISP'. Durant els anys 2011 i 2012 treballo composant música per vídeos publicitaris de varies empreses internacionals, fundo juntament amb dos companys l'empresa d9, dedicada a la producció de música per cine, videojocs i audiovisuals i començo el projecte versionsalacarta.com, un espai web on pots encarregar versions de cançons famoses completament personalitzades per fer un regal original.

I ara estic completament volcat en el meu projecte en solitari. El primer disc d'aquest viatge consta d'un recull de cançons fetes a partir del que penso, del que sóc i de la meva manera d'entendre la música Pop. Està íntegrament escrit en català però l'estil no s'assembla gaire al dels grups que han tingut èxit últimament en el nostre 'país petit'. No tinc ni idea de si li agradarà a algú, però ara mateix l'únic que em ve de gust és 'posar els dits a l'endoll' i esperar a veure què passa.

Músics que m'acompanyen: Abel Garriga, Jan Fité, Eduard Balaguer i Letícia Martín

http://www.oriolpadros.com/

Fotografies

Concert de l'Oriol Padrós de la dinovena temporada

Videos


Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma