logo punt jove
Cercar grup:
CyBee
27.03.2014
a l'hotel
23:00h
Entrada lliure

CyBee

CyBee és una filosofia de vida. Una banda de quatre amics que a través de la música plasma la seva particular manera de fer front a la vida, sempre amb optimisme i bon humor. CyBee és també el seu disc de debut, la targeta de presentació. Són cançons amb força que parlen d'accions quotidianes, històries del dia a dia, algunes dures, però sempre amb una visió positiva i vital. Pop-­rock amb tocs que van des del rock alternatiu fins al folk, amb pinzellades de funk. So propi de les bandes de referència de l'escena britànica i americana. Bona música amb eufòria, alegria, reflexió i humor són els recursos per explicar què passa en el particular món dels CyBee.

El disc CyBee ha estat produït per Roger Rodés i Manu Guix i gravat als estudis Medusa de Barcelona. Són tretze cançons amb la quotidianitat com a fil conductor. Històries que poden passar a qualsevol persona en qualsevol moment de la seva vida. A un o al veí del costat. La importància de l'amistat, la lluita per aquell amor tan difícil, els records que et queden quan trenques amb la parella, les nits intentant lligar de forma desesperada, els últims moments abans que arribi el final de la vida o la mort sobtada d'un company en són alguns exemples.

Un dels trets característics dels CyBee és l'ús de les veus i que compten amb dos cantants principals. Els CyBee són Jordi Vilaseca (bateria), Marc Colomer (guitarra), Aleix Martí (veu i baix) i Nil Moliner (veu i guitarra).

Després d'una primera etapa fent versions que els han fet populars a les xarxes socials i amb alguna maqueta publicada, arriba el seu primer disc. Un treball precedit per una quarantena de concerts aquest darrer any, on l'energia i les bones vibracions han estat el comú denominador. També són coneguts els vídeos esbojarrats que han anat publicant a Internet al llarg de tot aquest temps.

Foto feta per: Carles Miró

http://www.cybee.cat/

Fotografies

Concert de CyBee de la dinovena temporada

Videos


Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma