logo punt jove
Cercar grup:
Palance
24.04.2014
a l'hotel
23:00h
Entrada lliure

Palance

Palance és un grup bagenc de pop que barreja la contundència de les guitarres elèctriques amb la subtilitat de l'electrònica. Abans de consolidar-se com a banda, Palance es va gestar com a projecte de Xavier Serrano, ex-membre del grup Els Convidats, amb els quals va publicar 6 discos entre el 1997 i el 2011. La intenció inicial era fer 12 cançons i penjar-les al web http://www.palance.cat , una cada mes, al llarg de tot el 2011, per a lliure descàrrega. La bona resposta va portar a en Serrano a formar una banda el 2012 per portar aquestes cançons (i d'altres de noves) pels escenaris.

No va ser fins passat l'estiu d'aquell any que va reunir els músics: Nasi Llovet, bateria (Uf!, Boogie dreams, Efedefunk, Albert palomar, Plouen Catximbes, Macedònia...); Jordi Segon, guitarra elèctrica i acústica (Males Llengües, Devnath, Raül Benítez, The Young Olders, Ricard Canals...); Èdgar Serrano, guitarra elèctrica, teclat i veus (Drakken); i Xavier Serrano, veu, baix i programacions (Els Convidats).

Palance acaba d'editar el seu primer disc, 'Superherois' (Temps Récord), i ja es troba al mercat en format físic i a les principals plataformes digitals. El 23 de novembre van presentar aquest treball a la sala Stroika de Manresa, al costat de Gossos. Aviat sortiran de promoció per diversos mitjans de comunicació i sales del nostre país.

Aquest disc el formen deu cançons originals de Xavier Serrano (excepte una que és un poema de Narcís Comadira que el grup ha musicat). La gravació ha tingut lloc aquest setembre i octubre als estudis Can Sons (Manel, Bremen, Espaldamaceta...), ha estat coproduït per Palance i per Aleix Sans i masteritzat per Yves Roussel. El primer single és 'Solitudine'.

D'altra banda, Palance han compost el tema 'Tenim pressa', inclòs en la banda sonora de la pel·lícula de la Via Catalana. El mateix Serrano és l'autor de la B.S.O. del documental 'Capa: el món on volíem viure', emés al 'Sense ficció' de TV3.

Xavier Serrano, l'alma mater de la formació, és un conegut locutor i actor de doblatge del nostre país. És la veu corporativa de La Sexta, del canal 3/24, i del programa 'La segona hora' de RAC1, entre d'altres. De ben segur que també l'heu sentit en innombrables documentals, en publicitat per ràdio i televisió, així com en sèries i audiovisuals de tot tipus. També ha compost música per a documentals i sèries de televisió.

http://www.palance.cat

Fotografies

Concert dels Palance de la dinovena temporada

Videos


Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma