logo punt jove
Cercar grup:
Jos Racero
08.05.2014
a l'hotel
23:00h
Entrada lliure

Jos Racero

De petit ja era solista de l'Escolania de Montserrat, un dels cors més ben considerats internacionalment, on va gravar 2 discs, a més de gires per Itàlia, França i per tota la geografia espanyola. Als 17 anys va entrar a formar part del 'Ensemble Vocal del Taller de Músics de Barcelona', també com a solista, i grava un disc de Jazz sota la direcció de l'Ana Finger. Als 22, comença a viatjar formant part de diversos projectes, com a cantant i guitarrista, marxa a Canàries i més tard a les Balears tot passant 6 mesos a Nova York, on va actuar tocant els seus temes propis en anglès, en diversos locals de la ciutat, entre els que en destaquen els emblemàtics CBGB's, C-Note, Baggott Inn i Cafe Wha. Més tard torna a la península per començar a composar les bases del seu projecte personal.

Després de l'experiència aportada per tants projectes i actuacions com a cantant, guitarrista i teclista, JOS pren rumb cap al seu estil propi i definitiu: Una mescla conceptual de pop-rock, una línia molt personal en les melodies i lletres carregades de significat. El caràcter de les seves composicions ens transporta a una nova dimensió que va del rock-indie nacional al pop més internacional, sense deixar de costat la part més intimista.

El single i clip de presentació del nou disc 'Qué casualidad' ja és una realitat. Després del procés de gravació del seu primer disc d'estudi, a 'Q-Estudios' de la mà de Guillermo Quero, que ha treballat amb Suso Saiz, Amaral, El Bicho, Ivan Ferreiro, Pol 3.14, i un llarg etzètera.

Actualment està presentant el nou treball juntament a temes propis de l'anterior treball i diverses versions per completar un llarg repertori de música en directe.

http://www.josmusic.net

Fotografies

Concert de Jos Racero de la dinovena temporada

Videos


Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma