logo punt jove
Cercar grup:
Caipirinhas
22.05.2014
a l'hotel
23:00h
Entrada lliure

Caipirinhas

Caipirinhas és un grup format per sis nois de Matadepera, que somien en fer ballar diferents públics de tota Catalunya.

Tot comença a l'Institut, quan amb 17 anys escriuen les primeres cançons, i tot seguint, tocant pels carrers de Terrassa, es guanyen els primers aplaudiments i es van fent lloc en el món de la Rumba, sempre amb cançons seves i alguna cover dels grups del moment.

Inicialment van tocar a les diferents festes universitàries de Catalunya i es van fer nom passant per algunes de les sales importants com Faktoria (Terrassa) o Totem (Pamplona) acompanyats pels seus mentors i amics, els Zulú 9.30. Aquest estiu han voltat per diverses festes majors dels pobles catalans fent festa amb la seva música i fent grups amics com Rumba sin Rumbo.

Actualment els Caipirinhas son estimats a més d’un poble pel bon record que deixen les seves actuacions.

Influències

Els Caipirinhas es tornen bojos amb la rumba catalana, el reggae, ska, salsa i tot el Latin-Fusion. Els seus mentors són els Zulú 9.30, però tenen una fortíssima influència de La Pegatina, , Dusminguet, Delinqüentes, Malakaton, Rumba sin Rumbo, Txarango...

La seva música és senzilla, però enganxa al públic i el fa ballar, saltar i passar una bona estona.

Integrants

Víctor Pérez: 'el petit rumbero' és el cantant i guitarra rítmica del grup. Destaca per la seva poca vergonya i la festa que escampa.

Marc Casanoves: guitarra solista i coros. Sempre inventant nous puntejats, la gran majoria els improvisa en directe!

Xevi Garcia: 'el Mestre de la Rumba' percussionista i segona veu. És un virtuós de la música, porta el ritme a la sang i és capaç de desafiar qualsevol tipus d'estil.

Henry Camarero: guitarrista convertit en baixista. Una festa constant, salta i balla pels escenaris al ritme de les línies de baix.

Santi Robert: Percussionista (cajón), aporta una gran varietat de ritmes als Caipirinhas i la seva exigència fa que el grup sempre es vulgui autosuperar.

Jose Ruiz 'Saek': Teclats. Ha aportat un salt de qualitat al grup amb un nou instrument. És metòdic i treballador com el que més.

https://www.youtube.com/channel/UC4TkEWYYOucbD3jaRs68wcw

Fotografies

Concert dels Caipirinhas de la dinovena temporada

Videos


Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma