logo punt jove
Cercar grup:
Aida Sstrings
20.11.2014
a l'hotel
23:00h
Entrada lliure

Aida Sstrings

Nascuda a Terrassa, comença a donar les seves primeres passes en el món del Youtube. Allà és on va aprendre les lliçons bàsiques de la guitarra i on més endavant penjava vídeos interpretant les seves pròpies composicions.
El seu únic objectiu era transmetre-ho al seu entorn més proper, però el que no s'esperava és que una d'aquelles cançons (Aquesta Nit) dedicada al seu país (Catalunya) tingués tant èxit i arribés a tantes persones (130.000 visites). De entre els molts missatges de suport, també va rebre un de l'Oriol Gonzalez i en Jordi Almirall on li proposaven un projecte que donava l'oportunitat de que l'acompanyes una banda de músics professionals i que pogués gravar el seu primer disc.

El disc anomenat 'Tocant de peus al cel' és el resum de les anècdotes i experiències que l'Aida explica a les lletres de les seves cançons. Cançons d'amor, per la vida, per les persones i per les arrels. Sempre amb un toc d'humor expressa els seus pensaments cap a les coses, sense pels a la llengua, directe i espontàniament.

Les seves influències estan basades en el rock suau de Tania Swain i Alanis Morissette, el pop agredolç d'Amaral i les bogeries dels inicis dels Pets i Lax'n'Busto, amb un toc íntim i acústic com el del seu ídol, John Mayer.

http://www.aidasstrings.com

Fotografies

Concert d'Aida Sstrings i Roc Calvet de la vintena temporada

Videos


Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma