logo punt jove
Cercar grup:

Caseta

Caseta és una formació jove, amb menys d'un any de trajectòria, que sorgeix d'un projecte d'un grup anterior. Els cinc membres d'aquesta nova formació de Terrassa-Matadepera, doncs, són el resultat d'una cerca en busca d'algo nou.

I potser això és el que s'intueix des del primer moment que els escoltes. No fan pop comercial, ni indie-rock, més aviat sembla una fusió de chill-out i rock experimental. Ells autoetiqueten el seu estil 'pop atmosfèric'.

Després de tocar al Artruista de Viladecavalls, al Quan Cau la Nit 2014 i a l'escenari Bauhouse (Casa Baumann) de la Festa Major de Terrassa, han iniciat una nova temporada que va començar al parc Pep Ventura de Matadepera el passat 31 d'agost. En les properes setmanes tocaran al Espai de Creació 'El Vapor' de Terrassa i a la Sala La Bàscula de Barcelona.

Les influències del grup van des dels Daughter, Bon Iver, Radiohead o Sigur Ros fins als compatriotes Inspira, Mishima o Pau Vallvé.

Tota aquesta diversitat de referents culmina en un estil carregat de tensions i dinàmiques musicals que van des de la sutilesa més fosca fins als clímax més explosius. I tot això banyat en la incògnita de misterioses lletres que no deixen indiferent.

Membres del grup:

Jan Buxeda: Veu principal, guitarres i sintetizadors.
Pol Clavell: Baix.
Xavi Garcia: Bateria i veus.
Pol Codina: Teclats i sintetizadors.
Josep Duran: Guitarra i veus

http://www.facebook.com/caseta.band

Fotografies

Concert de Caseta de la vintena temporada

Videos


Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma