logo punt jove
Cercar grup:
The Crab Apples
09.04.2015
a l'hotel
23:00h
Entrada lliure

The Crab Apples

The Crab Apples és el projecte de Carla Gimeno (veu), Laia Alsina (guitarra elèctrica), Mauro Cavallaro (bateria) i Laia Martí (baix), quatre joves del Vallès Oriental. Després de més de tres anys de trajectòria passant per concursos com el Sona9, del qual van ser semifinalistes, presenten el seu disc de debut “Right Here” sota el segell Discmedi

Durant aquests anys van enregistrar algunes maquetes a l’estudi Bucbonera Records (Caldes de Montbuí), establint-hi una relació molt estreta fins al punt de voler-hi gravar el seu primer àlbum sota la producció de Tomàs Robisco. El grup ha anat buscant un so propi fins a trobar-lo en el powerpop més clàssic, tenint com a referència la sonoritat de grups com Teenage Fanclub, Sheryl Crow, REM i Fleetwood Mac. És degut a aquestes influències dispars sumades a grups més actuals queThe Crab Apples es mou essencialment en el pop, tot i que també en altres registres sonors com el rock, l’indie o el funky.

Right Here és un reflex del qui és el grup ara mateix, una transició de les primeres creacions més innocents a l’energia i complicitat amb què es mostren ara. Tot i aquesta transició, les composicions i els arranjaments es mantenen senzills, sense buscar treballs barrocs i sent molt directes, per exemple en les cançons Just Aquí o Ocell. El gran protagonista de les cançons, però, són les melodies elaborades i, per tant, la veu.

Amb una formació poc comú en el panorama musical català i amb lletres en català i en anglès, The Crab Apples apareixen subratllant la creixent força femenina sobre els escenaris de Catalunya.

https://es-es.facebook.com/thecrabapples
https://twitter.com/thecrabapples 
https://www.youtube.com/user/thecrabapplesmusica

http://idfd-discmedi.com/TheCrabApples_Right_Here/

Fotografies

Concert de The Crab Apples de la vint-i-unena temporada

Videos


Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma