logo punt jove
Cercar grup:
The Swing Factory
28.05.2015
a l'hotel
23:00h
Entrada lliure

The Swing Factory

The Swing Factory neix la primavera del 2012 arrel d’un esdeveniment musical terrassenc i en pocs mesos es crea un lloc en el panorama jazzístic de la ciutat. El grup aposta precisament per diversos repertoris en busca d’un perfil polivalent i obert que els permeti cobrir i donar-se a conèixer en diversos àmbits i espais en el món de l’espectacle (sales de concerts, bars, festivals de jazz i cicles de concerts, ball swing, lindy hop-,festes majors, festes privades, casaments i col·laboracions en projectes diversos).

En dos anys el grup es consolida i comença a definir un perfil clar sobre l’escenari. És després de intensos debats i nombroses reunions que The Swing Factory acaba per esdevenir Factor Kiwi.

Factor Kiwi, és un grup d'amics que fa música tropical i refrescant. Són 6 joves del Vallès passant-ho bé dalt l'escenari i disposats a donar-ho tot des la primera nota fins la última. Estan formats per Guillem Boltó (veu, trombó, percussió), Jofre Alemany (saxo tenor), Anna Jané (veu),Oriol
López Calle (teclats, veus), Jordi Donadeu (baix i guitarra), Guillem Ruiz (bateria). Navegant entre estils com funky, salsa, ska, rumba, reggae, jazz i buscant la música que faci saltar i ballar a públics sencers.

Després de gairebé tres anys tocant jazz i versionant temes amb el seu estil propi, Factor Kiwi busca explicar coses noves. Per encararar la nova gira 2015, han anat fins a la fi del món a buscar un saxo tenor, un trompetista i tota una gentada de col·laboradors per donar encara més cos a la seva música.

Estan gravant 'República Bananera', el seu primer disc que sortirà a la llum a l'abril i que donarà nom a la gira de 2015. Amb un estil renovat, més ballable i tararejable que mai, Factor Kiwi busca deixar empremta al panorama musical vallesà i català i fer de les nits de festa major més memorables que mai.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLChM-Fg7P2Ag-0dSVzvd-B68y6UlRjMSQ

Fotografies

Concert dels The Swing Factory de la vint-i-unena temporada

Videos


Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma