logo punt jove
Cercar grup:

Oriol Barri

Després de publicar una primera maqueta i de guanyar el Premi Popular al Concurs de Salitja i el Primer Premi al Concurs de Bescaran, l’Oriol Barri presenta el seu primer treball discogràfic amb una intenció clara: transmetre.

Quan escoltes la música de l'Oriol Barri t’endinses en una muntanya russa musical amb el cinturó posat. Haureu d'estar preparats per moure'us enmig de lletres profundes i intenses vestides amb música moderna que beu del pop, rock, folk americà, cançó d’autor i, fins i tot, la rumba. Un disc eclèctic que no deixa indiferent a ningú, carregat de missatges que necessiten ser escoltats a cada paraula, a cada lletra, amb una veu madura i una expressivitat majúscula.

Oriol Barri presenta un disc on ha bolcat tots els seus defectes i virtuts, heterogèni i eclèctic, amb la producció de Carlos Montfort (músic de la Sílvia Pérez Cruz i productor de Bruno Oro o Blaumut) i l’enginyer de so Manel Pedrós (baterista de Blaumut). Ha comptat amb la col·laboració d'Oriol Aymat (Blaumut) i la secció de vents de Doctor Prats (Ramón Figueres Alsius i Guillem Boltó).

“Nosaltres” fa referència a totes les persones que formen part del nostre camí. Un cant a l’amor, a la unió de les persones i a agafar-nos les mans quan més ho necessitem. Un disc en solitari però plural, dedicat a totes les persones que l’han fet realitat.

La premisa d'aquest disc és “No som res sense Nosaltres” molt ben reflectida en el primer videoclip de l’autor “Deixa’m”, enregistrat amb part dels mecenes que van fer realitat aquest projecte mitjançant una campanya de micromecenatge realitzada amb èxit amb només 11 dies.

Sensibilitat, tendresa, energia i humor. Així podem definir la música i els concerts d’Oriol Barri. Talent i qualitat sense perdre la essència d’una proposta honesta i propera.

http://www.oriolbarri.cat/

Fotografies

Concert d'Oriol Barri de la vint-i-dosena temporada

Videos


Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma