logo punt jove
Cercar grup:
Painomi
12.11.2015
a l'hotel
23:00h
Entrada lliure

Painomi

Painomi és el nom d'un postre japonès i des de fa quatre anys és també el nom d’un grup de música format, actualment, per quatre noies de 20 anys (Isabel Archs, Claudia Ibañez, Claudia López i Claudia Padilla)

El seu estil és diferent i el podríem definir com pop-folk amb tons clàssics i tribals. Les components del grup es van conèixer a l’escola del seu poble, “La Mercè Martorell”, durant l’últim curs de Batxillerat. Va ser a la mateixa escola que van formar el grup i on van fer les primeres cançons i també les primeres versions. Actualment segueixen fent la seva pròpia música i també versionant diferents grups internacionals com, Mumford & Sons, Jonsi, Imagine Dragons, Coldplay, Russian Red i d’altres. En els seus directes, combinen versions amb les cançons pròpies.

La formació del grup consta de dues veus molt diferents i característiques (Claudia Ibañez i Claudia López); piano (Isabel Archs) i viloí (Claudia Padilla). A més combinen entre elles d’altres instruments durant els directes, introduint la guitarra, percussions i una melòdica.
El seu primer disc va sortir al mercat el Febrer de 2013 i es va titular “Estimat convidat”. Títol que feia referència al nom d’ una de les cançons de l’àlbum. El disc es va registrar a l’estudi de Casa Font Records Música, amb la producció de l’Oriol Farré (guitarrista del grup Gossos).
Va ser molt ben rebut pel públic. Durant dos anys de concerts d’aquest disc, han fet diverses entrevistes a ràdios com RAC 105, Catalunya Ràdio, RNE 4, Ràdio Estel, Programa Xtrems i ràdios locals entre d’altres. També van ser entrevistades per la revista de música catalana Enderrock durant el 2013. A televisió, van fer una actuació en el programa Divendres de TV3 i van fer un reportatge per la presentació del disc, que va ser emès en el programa Info K de TV3.

Actualment després de més d’un any de preparació i després de realitzar 60 concerts, Painomi ha fet un gir a les seves composicions. Ha trobat un estil molt més definit i s’han tancat a l’estudi de Can Pardaler per registrar el que serà el seu nou CD, sota la producció de David Rosell (guitarrista de Brams) i Marc Cros. Posteriorment, han decidit tornar a l’estudi, aquest cop a Blind Records per donar un aire encara més característic a les cançons i amb un toc més comercial, decidides a poder entrar al panorama musical català més a fons. Aquesta vegada sota la producció de Marc Cros i Valen Nieto.


Aquest àlbum recollirà 10 cançons pròpies en català, que parlant d’experiències que han viscut al llarg d’aquets dos anys de vida conjunta i que han volgut compartir i plasmar amb lletres detalladament pensades i potents melodies. Amb el registre contaran amb els mateixos productors (David Rosell i Marc Cros) a la guitarra, Laura Masferrer com violoncelista i Guillem Vilar a l’oboé.

Amb aquest nou projecte volen portar un directe molt més seriós i íntim, que combinat amb les noves versions, estan decidides a crear un ambient que no deixi al públic indiferent.

http://www.lespainomi.com

Fotografies

Concert de Painomi de la vint-i-dosena temporada

Videos


Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma