logo punt jove
Cercar grup:
Guillem Roma
03.12.2015
a l'hotel
23:00h
Entrada lliure

Guillem Roma

Riquesa musical i cançons amb personalitat pròpia és el que es desprèn del projecte del músic osonenc, que alguns han etiquetat com el 'Beirut català'. Una proposta original i propera amb cançons que contagien màgia i optimisme i que ens porten a viatjar per influències que van de la música mexicana als Balcans. Amb gira mexicana, més de 100 concerts, festivals i bones crítiques, ha anat creixent un públic que gaudeix d'aquest viatge pels sons i la màgia d'aquest món i més enllà!

Guillem Roma (Manlleu 1984) estudia música des dels 6 anys, piano fins a grau mitjà, i també saxo i guitarra. Paral·lelament cursa la carrera de Comunicació Audiovisual a la UAB. Debuta el 2007 amb el seu primer disc “Secret Place” (Afònic 2007), amb el que només fa tres concerts de presentació abans de marxar a Cuba, on estudia cine (documental i guió) i on amplia els seu coneixements musicals. Més tard viatja a Mèxic, on viu durant tres anys treballant en projectes televisius.

Establert altre cop a Catalunya les experiències dels seus viatges es filtra en els nous treballs del músic. “Oxitocina” (Autoeditat 2012) és el disc que dóna a conéixer la música de Guillem Roma que s’envolta de la Camping Band Orchestra per presentar aquestes cançons que desprenen energia crítica i optimmista amb sons que es mouen en terreny de frontera, des de Mèxic als Balcans. Després d’una bona rebuda amb més de 55 concerts, gira mexicana, festivals, concerts a Sant Francisco i Boston i un públic fidel, el músic osonenc que gestiona i produeix els seus treballs, es consolida amb l'últim àlbum ”Nòmades” (Autoeditat 2014) un viatge que aprofundeix en l'univers eclèctic de l'artista i en la màgia de les seves cançons.

http://guillemroma.com/

Fotografies

Últim concert de la vint-i-dosena temporada amb Guillem Roma

Videos


Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma