logo punt jove
Cercar grup:
Veil
05.05.2016
a l'hotel
22:30h
Entrada lliure

Veil

Veil és el nom artístic de Txell Prada, cantant nascuda a Lleida el 27 de febrer de 1992.

Tota la seva obra està escrita en anglès, ja que és en aquest idioma com se sent més còmode a l’hora de crear i transmetre les seves vivències. D’aquesta manera, estableix un punt de connexió amb els corrents musicals amb els quals se sent identificada.

En efecte, les seves cançons estàn influenciades pels estils com el pop, Indie i folk anglès, en els quals Veil afegeix el seu particular estil i personalitat, juntament amb la cadència dolça i a la vegada desgarrada de la seva veu.

Angus & Julia Stone, Matt Corby, Lorde, London Grammar o James Vincent McMorrow són alguns dels nombrosos artistes que marquen la música de Veil.

Precisament en el seu nom artístic, Veil, intenta expressar l’estil que defineix la seva música; un vel que permet veure a través seu però mai transparent per complert, preservant així el misteri de l’artista: un vel que es mou lenta i acompasadament amb el vent.

Veil ha tret a la llum les seves primeres produccions per donar a conèixer la seva proposta, una proposta que no deixarà a ningú indiferent. Ens presenta una producció elegant i minimalista del clàssic “Hit the road Jack”, de Ray Charles, i “Lean on”, l’actual hit de Major Lazer. Amb aquesta carta de presentació, Veil deixa clara la seva marca personal, la sonoritat anglosaxona que l’acompanya i les influències del pop i del indie alternatiu més actuals.

Actualment ens presenta la seva posada en escena amb els seus primers directes, i el setembre del 2016 llençarà el seu primer single, un avenç del que será el seu primer treball discogràfic, amb el qual preten trepitjar fort en l’escena independent del nostre país i a la vegada captar l’atenció del panorama internacional.

https://www.facebook.com/veilmusicofficial

Fotografies

Concert de Veil de la vint-i-tresena temporada

Videos


Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma