logo punt jove
Cercar grup:
Liannallull
19.05.2016
a l'hotel
22:30h
Entrada lliure

Liannallull

Liannallull neix el 2008, és el projecte musical de Jordi Espinach. Des de llavors han passat pel grup diversos músics i amb ells/es ha enregistrat quatre elapés “Cap de Trons”, “Cap de Pardals”,“Els Radicals”, “Menesteroses” i un EP, “Les Putes Catalanes”.

Al llarg d´aquests anys ha anat alternant el so acústic més
despullat fins l´electricitat més sorollosa. Influenciat tan per la cançó d´autor com per sons més noise i psicodèlics,

Liannallull podria definir-se com un equilibri entre l´ofici de cantautor i la cerca de nous llenguatges pel rock.Liannallull ens presenten el seu cinquè disc, L´Amor Que Donis. Després de Menesteroses (El Mamut Traçut,2015) tornen al so elèctric i de banda.

Actualment el grup el formen Jordi Espinach, veu i guitarra,
Nico Flors, baix, Noe González, teclat i Dani Perarnau, bateria.

L´Amor Que Donis suposa un pas endavant en la sonoritat del
grup, de fet han incorporat un instrument més, el teclat, que
augmenta la paleta de colors musicals del seu repertori, aquest
en ocasions sona suau i en d´altres com la serra d´un ganivet.

Liannallull es mouen per les pantanoses aigües on el Bob Dylan de "Blonde on Blonde", col·lisiona amb la Velvet Underground de "Loaded" i s'impregna de l'acidesa d'un jove Pau Riba. Rock'n'roll directe, folk de batalla, actitud punk i poemes quotidians sorgits de la ment inquieta de Jordi Espinach. El seu debut, "Cap de trons", es pot adquirir gratuïtament mitjançant descàrrega digital. El segueix "Cap de pardals", (2011, Picap) un treball de folk elèctric. Al 2013 graven "Els Radicals" (Matagalls) on donen corda al so més cru i brut, i a lletres àcides que no deixen de picar cap cresta. A principis de 2014 presenten “Les Putes Catalanes” (Matagalls) un E.P. on segueixen investigant el so més garatge, enregistrat en directe amb Mau Boada (Les Aus, Esperit!). A finals de 2014 està previst que presentin “Menesteroses” (2014, Mamut Traçut) un treball de caire Low-fi acústic enregistrat originament al 2012.

https://soundcloud.com/liannallull

Fotografies

Concert dels Liannallull de la vint-i-tresena temporada

Videos


Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma