logo punt jove
Cercar grup:
Mabel Flores
03.11.2016
a l'hotel
22:30h
Entrada lliure

Mabel Flores

Cantant i poeta. Aquesta cantautora es va fer nena als carrers de la jungla perifèrica de Badia del Vallès i la seva música d’autor urbana està influenciada pel reggae, el mestissatge i el rap. És impulsiva, rebel, lluitadora i experta en discutir-se amb sí mateixa en la recerca de la seva pròpia essència. Ofereix un directe íntim, discret, vibrant i intensament emotiu.

De jove va descobrir que escriure li servia per sanar-se ferides, airejar-se i entendre millor el mon. Va aficionar-se ràpid al vici de “la tinta i el paper”, fent de la música introspecció i teràpia. Des de llavors, va agafar la costum de fer cançons en cada moment transcendental, gestant un ampli recopilatori de temes propis (alguns dels quals acabarien interpretats anys després per la seva banda, La Flör del Otrö, on viu, sent i vola des del 2013).

A dia d’avui, és la seva principal font de vitalitat i el pla perfecte per combatre un sistema injust, que agredeix en l’àmbit social i personal. Enamorada de les metàfores, la lírica i els jocs de paraules, cuida i mima les seves lletres al detall, decorades amb un format simple: veu i guitarra. Diuen que, si pares atenció, et transporta molt endins.

Al juny del 2016 treu el seu primer EP, Desnudando el alma, autoproduït i gravat a un escriptori solejat entre matinades, riures i algun que d’altre atac de nervis, amb col·laboracions altruistes d’amics músics que donen un toc molt especial. Canta a la terra, a la lluna, a les dones, a la vida, als esperits adormits i dolguts, a allò que es mou.

https://www.facebook.com/mabel.flores.music

Fotografies

Concert de Mabel Flores de la vint-i-quatrena temporada

Videos


Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma