logo punt jove
Cercar grup:
PAVVLA
10.11.2016
a l'hotel
22:30h
Entrada lliure

PAVVLA

PAVVLA és el nom artístic que s'amaga darrera Paula Jornet (Barcelona, 1996). Coneguda per la seva faceta com a actriu, Paula irromp amb força al món de la música amb la publicació de 2 temes que ja l'han portat a ser confirmada per festivals importants com Monkey Week o Primavera Club, i a fer les delícies de la premsa d'aquí i d'allà amb una veu i un estil molt personal. Els temes, YOUNG i SKIN, són una demostració del que es prepara pel seu disc debut, una sonoritat a mig camí entre el folk i l'electrònica i unes influències que van des de Daughter, a James Blake o Jeff Buckley. 

Frases com "Una veu greu i profunda, proferint sentits laments sobre una base de folk en fase gairebé terminal" o "una voz sinuosa y unos arreglos de tradición folk con sutiles guiños down-tempo le bastan a esta jovencísima vocalista para defender canciones como "Skin" o "Young", dos delicadas piezas de artesanía musical que, ¡cuidado!, embaucan a la primera escucha. Mágica, perversamente infantil, como un cuento narrado en la duermevela, así se nos descubre la música de PAVVLA", son alguns dels elogis que la seva música ha rebut en poc més de 4 mesos de vida i amb només 2 temes al mercat.

La veu i la proposta d'aquesta joveníssima compositora, s'han d'escoltar en viu. És necessari per entendre que estem davant del que pot ser tot una revelació musical catalana, nacional i internacional. 
Després d'estudiar a la prestigiosa escola de música BIMM a Brighton (Anglaterra), PAVVLA torna a la seva Catalunya natal per presentar-se davant del públic tal com és i tal com es vol fer conèixer: amb la música per bandera. Una proposta que deixarà més d'un amb la boca ben oberta.

El seu esperat disc debut té prevista la sortida al 4 de novembre d'aquest mateix any i serà publicat per Luup Records.

http://luup.cat/pavvla/
Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma