logo punt jove
Cercar grup:
L'Artista Convidat
27.04.2017
a l'hotel
22:30h
Entrada lliure

L'Artista Convidat

'L'Artista Convidat és aquell grup que sempre és a tots els cartells'

Amb aquest joc de paraules neix aquest grup barceloní, amb la idea de ser a tots els escenaris i de tocar a tot arreu. El seu naixement és fruit de l'afició cap a fer música d'en Francesc Sansalvadó i el seu company de classe, l'Albert Codina quan decideixen buscar alguna cosa més profunda i més ambiciosa i munten L'Artista Convidat. Conviden aleshores el germà d’en Francesc, l’Oriol, a tocar el baix, i un altre company d’institut, en Víctor Christodoulopoulos, a tocar el teclat. Per últim, més tard, la formació la completa en Carles Bertolín amb la bateria.

Des del seu naixement, l’any 2012, han passat per una bona colla d’escenaris, sempre fidels al seu estil i als temes propis que han anat modelant durant aquests gairebé quatre anys. Uns temes propis que neixen de la inquietud com a resultat de les experiències dels mateixos membres, plasmades en temes sincers i tendres però intensos, que han acabat vestint de folk amb guitarres acústiques i harmonies amb les veus.

“Benvolguda essència” és el primer treball discogràfic de L’Artista Convidat. Un disc rítmic, madur, reflexiu i emocional que neix de la intenció, per part dels membres del grup, de plasmar i transmetre les seves experiències personals en forma de cançons.

Onze cançons fan un recorregut per diverses situacions que una persona es pot trobar al llarg de la seva vida. Aquestes, vestides de Folk, connecten experiències viscudes pels mateixos membres del grup i la gent del seu entorn que poden representar a qualsevol qui ho escolti.

La producció musical del disc l’ha portat a terme Victor Nin, també productor de Cesk Freixas. L’enregistrament, mescla i màster de les cançons s’ha realitzat als Estudis Musiclan d’Avinyonet de Puigventòs per part de José Luis Molero i Jordi Solé.

“Benvolguda essència” compta amb tres col·laboracions de luxe com són en Cesk Freixas (Veu a “Amb els seus ulls”), en Victor Nin (Guitarra a “Eleleku”) i en Raimon Iniesta (Percussions). Ells tres han complementat a la banda de L’Artista Convidat.

https://www.youtube.com/watch?v=nzhyBmSzgkE

Fotografies

Concert de L'Artista Convidat de la vint-i-cinquena temporada

Videos


Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma