logo punt jove
Cercar grup:
Màia
25.05.2017
a l'hotel
22:30h
Entrada lliure

Màia

Màia és un cor fràgil i unes mans enormes per esquinçar l'univers i descobrir què es vessa d'ell. Màia és descobrir que a la vida no importa la durada sinó la intensitat amb la què es viu.

Format per Marina Prades i Gus Wallin, van néixer a mitjans de 2012 com un grup pop de cançons pròpies amb pinzellades d’altres estils musicals.

La recerca constant de la melodia, la combinació de veus (cuidades i pensades per acompanyar la instrumentació en cada tema) i el valor del violí com a instrument cada cop més representatiu dels temes són característiques de la seva personalitat.

Lletres que expliquen històries amb una barreja de lírica urbana, metàfores personals, tints onírics i certa poesia.Tenen dos discos al mercat (‘Miracles Ambulants’ i ‘Estels a les Butxaques’) plens d’històries personals i socials, el seu tercer treball discogràfic (‘Esclat’, Música Global) suposa, en comparació als seus dos primers treballs, un veritable esclat musical i estilístic. La línia pop-folk dels dos primers àlbums canvia, i molt. La tercera entrega ve marcada per un so electrònic i contundent que poc té a veure amb els seus anteriors èxits com ‘Mai’ o ‘Aftersun’. Aquest estil és, si més no, una primera porta oberta al panorama català, doncs no s’ha explorat abans al nostre país. En aquest tercer treball, la producció és un element clau de la mà de l’Oriol Padrós. Els ritmes, patrons i efectes que abracen tot el disc vénen d’una anàlisi exhaustiu del productor per arribar a trobar el so adequat. L’estil del tercer disc de Màia estaria totalment vinculat a música anglosaxona si no fos pel fet que les cançons són en català. A part d’això, tota la resta és pràcticament innovador dins la producció musical de Catalunya. Obrir un nou camí en el ric panorama musical del nostre país era un objectiu clar per a Màia. Les lletres del duet barceloní segueixen explicant sentiments personals i alhora universals, banyats per metàfores i espais on les paraules i frases quasi adquireixen sensibilitat, gust i tacte per part de qui les escolta. Tot el disc és una invitació a tancar els ulls i sentir.

http://maiagrup.com/

Fotografies

Concert del grup Màia de la vint-i-cinquena temporada

Videos


Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma