logo punt jove
Cercar grup:
Coriolà
14.12.2017
a l'hotel
22:30h
Entrada lliure

Coriolà

Torna Coriolà. La banda del Maresme va publicar, el 20 de gener, el seu segon disc, La tremolor, on proposen un pas més enllà en la sonoritat del grup: textures més elèctriques, ritmes més contundents i, per primera vegada, pinzellades d’electrònica. Un treball on es confirma la voluntat inconformista de la banda.

La tremolor es va enregistrar durant el febrer del 2016 als Estudis Casafont, a la Vall d’Ora (El Solsonès), on el grup es va aïllar per donar forma a les deu cançons que formen el disc. Amb aquest segon treball, produït per Carles Delgado, Coriolà trenca un any i mig de silenci des de la seva darrera actuació, l’octubre del 2015, quan van donar per tancada la gira del seu primer disc.
Les deu cançons d’aquest nou treball giren al voltant del concepte de la tremolor, ja sigui entesa com a sacsejada, com a debilitat, però també com a fortalesa. El disc té moments de denúncia social i personal, moments de ràbia, però també moments de reconciliació i esperança. Tot plegat d’una manera lírica i metafòrica, deixant marge per a que cadascú pugui interpretar la cançó des de la seva experiència personal. Un disc nascut de la incertesa del món que ens envolta, però que rendeix tribut a les petites coses que ens salven.

Amb l’anterior disc, El debut (Warner Music / LAV Records, 2014), Coriolà ja es va guanyar un lloc al panorama català, amb una gran rebuda entre el públic i la crítica. La gira d’aquest primer treball els va portar per escenaris de referència de tot el país com el BAM, FM de Vila-Seca, Let’s Festival, Músiques Sensibles, Festival Cruïlla, Primavera Sound als Barris, PopArb o Strenes, entre molts altres.

http://coriola.cat/

Fotografies

Últim concert de la vint-i-sisena temporada del grup Coriolà

Videos


Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma