logo punt jove
Cercar grup:
Jordi Lanuza - Inspira
25.10.2018
a l'hotel
22:30h
Entrada lliure

Jordi Lanuza - Inspira

Jordi Lanuza és l’ànima d’Inspira, tot un grup de culte del’escena barcelonina. Ara aparca puntualment el seu projecte principal –i tota l’electricitat que implica- per presentar un grapat de cançons que només poden ser cantades en primera persona. “Com a casa” és el seu primer disc en solitari, signat amb nom i cognom.

“Com a casa” ens presenta la faceta més íntima del seu autor. Jordi Lanuza se serveix tan sols de la guitarra acústica per acompanyar les cançons, unes melodies delicades però a la vegada poderoses, lluminoses i càlides. Unes cançons que es presenten en la seva naturalesa més primigènia i pura, tal
i com s’han compost originalment, tal com es cantarien en l’estricta intimitat de la llar.

En aquest disc no hi ha trucs, no hi ha artificis, buscant una producció que passi desapercebuda, més enllà d’alguns detalls subtils. Per aquest motiu, Jordi Lanuza ha volgut enregistrar les cançons amb la complicitat dels seus amics de sempre, amb Pau Vallvé a la producció musical i afegint alguns pianos, i Darío Vuelta al control tècnic, en un entorn tan familiar com la Molería, el seu estudi i local d’assaig habitual.

I quan la vida et posi més trampes i no et quedin ganes de mirar endavant prova de cantar-ho en veu alta veuràs les paraules com van encaixant

El concepte del títol es fa extensiu també a les lletres. Els temes quotidians s’imposen i salten al primer pla. Més que mai, Jordi Lanuza es mostra tal com és, tal com sent i tal com pensa. L’amor, la família, els dubtes i les pors, l’esperança per demà. Tot càlid, tot senzill, tot proper, però alhora obrint la porta a les dimensions més màgiques i evocatives del dia a dia.

Foto: Pau Vallvé

http://www.jordilanuza.com

Fotografies

Concert de Jordi Lanuza (Inspira) de la vint-i-setena temporada

Videos


Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma