logo punt jove
Cercar grup:
Anaïs Vila i Gerard De Pablo (Pantaleó)
15.11.2018
a l'hotel
22:30h
Entrada lliure

Anaïs Vila i Gerard De Pablo (Pantaleó)

Anaïs Vila i Gerard De Pablo (Pantaleó) s’uneixen per primera vegada per a formar aquest particular duet, un projecte fresc, dolç i intimista, en què versionen temes dels seus darrers àlbums. Les cançons de Fosc, cançons per veure-hi clar (Temps Record 2017) i de L’Apartament (Petits Miracles, 2017) cobren així una interpretació totalment nova, adaptades a aquest duet de veus i guitarra.

La sonoritat enèrgica i lluminosa de Pantaleó i les seves melodies captivadores s’entrellacen amb la veu melosa i càlida d’Anaïs Vila, que alhora aporta tot el seu univers de composicions pròpies, escrites entre Liverpool i Barcelona, i que formen part del seu darrer treball Fosc, cançons per veure-hi clar (Temps Record, 2017).

En concerts acústics i a pèl, situats en ermites i espais íntims, on les distàncies entre el públic i els músics s’escurcen,aquest duet de veus enamora i embriaga. I alhora, en concerts amplificats, amb guitarra acústica i en espais oberts, les veus de De Pablo i Vila tenen la capacitat d’anar molt més enllà, creant així una atmosfera potent i sensible, que mai deixa indiferent.

https://m.youtube.com/watch?v=vPb4iqiodz8&feature=youtu.be

Fotografies

Concert d'Anaïs Vila i Gerard De Pablo (Pantaleó) de la vint-i-setena temporada

Videos


Avís legal - Programació web: Rourets - Disseny web: de-goma